Résszellőző


Trimvent® Select Xtra S13 Nyomtatás
 

Nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző (légbevezető)

 

A Trimvent Select Xtra S13 egy nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző, melynek formatervezett kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. Az Xtra kivitelezés a korábbi típusok egy továbbfejlesztett változata, mely fokozottabb szellőzést biztosít, elérve ezzel az optimális levegőáramlást. A nagyobb nyílásméretek és hosszúságok lehetővé teszik, hogy ez a típus 60%-kal nagyobb hatékonysággal működjön. Kombinálható XC13 eső- és rovarvédővel illetve GS22 rovarráccsal.

Az egyedi tervezésű billenő T-rúd és az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmes működtetést biztosít a beáramló levegő mennyiségének szabályozása során. A gyártásnál felhasznált UV stabil alapanyagoknak köszönhetően ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

A nyílászáró fix és nyíló részére vagy a toktoldóra egyaránt szerelhető, 13 mm-es furatréssel. Csavaros, illetve csavar nélküli (clipfix) kivitelben is választható. Kombinálható XC13 típusú külső eső- és rovarvédővel vagy GS22 típusú ráccsal. 
Minden nyílászáró típushoz használható, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium.

Jelenleg fehér és barna színekben elérhető, további színekről (fényes fehér, karamell, grafit szürke, fekete, krém és ír tölgy) érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ideális választás új házak építésekor, illetve felújítások alkalmával.


 

                               

Minden jog fenntartva! © 2019 Molnár Árnyékolástechnika